DORT - ALZÁK
![DORT - ALZÁK](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/210604/16/j165327.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: zelený pistáciový, žlutý citronový, červený jahodový
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: mascarponovo smetanový s citronovou esencí
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE na dort: z modelovací hmoty Master Martini Bianco White
FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.900 g
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: mascarponovo smetanový s citronovou esencí
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE na dort: z modelovací hmoty Master Martini Bianco White
FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.900 g
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210604/16/k209609.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210604/16/k209610.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210604/16/k209611.jpg)
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé